Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett gjelder ved kjøp hos oss. Disse finner du HER.

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett har forrang over alle andre vilkår på våre nettsider, ordrebekreftelser eller andre steder eventuelle vilkår måtte fremkomme.

Firmainformasjon:

Navn: Nordic Beauty AS
Adresse: Høstbakken 11, 1793 Tistedal
Orgnr: 817 798 772

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg. Totalkostnaden for kjøpet vil alltid fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Alle varer som kan bestilles i nettbutikken er lagerførte og leveres til de vilkår og priser som gjelder på kjøpstidspunktet.

Fraktalternativer

Vi benytter mypack home small eller mypack collect fra PostNord på alle forsendelser.

Dersom du velger mypack collect vil du motta en e-post med sporingdetaljer fra lbyn.no samt en SMS fra PostNord når pakken er klar for henting/levering.

  • Gratis frakt på ordre over 500 kr
  • Fas fraktpris fra 29 kr på ordre under 500 kr

Dersom varen ikke hentes på postkontoret og dermed returneres til oss, vil du bli belastet med 350,- i retur- og administrasjonskostnader.

Ordrebekreftelse

Når lbys.no har mottatt din bestilling, vil vi sende deg en ordrebekreftelse. Vi ber deg kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din. Eventuelle avvik ber vi deg melde via vårt kontaktskjema så raskt som mulig.

Angrerett

Du kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen til lbyn.no.

Du kan også lese mer om angretten her: http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

Angrefristen er 14 dager fra dagen du har mottatt varen.

Kunden må selv betale for returfrakt.

Reklamasjon

lbys.no må få beskjed om eventuelle feil eller mangler så raskt som mulig for at du skal kunne reklamere over forholdet. Send inn beskrivelse av feilen via vårt kontaktskjema, legg gjerne ved et bilde eller to. Vent på svar fra oss før du eventuelt sender varen i retur. Vi gjør oppmerksom på at skade som har oppstått på produkter på grunn av feil eller uvettig bruk, ikke gir grunn til reklamasjon.

Opplysninger gitt på lbyn.no

lbyn.no gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Vi tar likevel et generelt forbehold om feilaktig produktbeskrivelse eller feil i annen informasjon som fremkommer på lbyn.no. Vi forbeholder oss også retten til å endre produktsortimentet og tilgjengelighet dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører.

Personopplysninger

Med mindre du samtykker til noe annet, kan lbyn.no kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendige for at lbyn.no skal kunne gjennomføre handelen med deg. Dine personopplysninger utleveres kun til andre hvis det er nødvendig for at lbyn.no skal få gjennomført avtalen med deg, (f.eks. adressedetaljer til Posten) eller i lovbestemte tilfeller. Opplysningene befinner seg hos lbys.no.

Klarna Faktura

Handle nå – betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har fått varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler

Betalingstid – alltid 14 dager

Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon

Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven

Last ned fakturaene dine fra klarna.no

En avgift på 39 kr per kjøp. Hvis betalingen uteblir, legges det til en påminnelsesavgift på 60,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50%. Ved kjøpet foretas det en begrenset informasjonsinnhenting for at vi skal vite at du er den du hevder å være. De personlige opplysningene dine behandles i henhold til personvernloven, og det kan hende at disse blir brukt til markedsføring av spennende tilbud og tjenester.

Klarna AB, organisasjonsnummer SE556737-0431

lbyn.no / Nordic Beauty AS inngår ikke kjøpsavtaler med mindreårige uten foreldrenes samtykke. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15år , kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.